Liza Byttebier

<<<

Advocaat sinds 2010
Master na Master in het vennootschapsrecht sinds 2014

liza

Gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, ondernemingen in moeilijkheden

“Ik kom uit een ondernemersnest. Ik groeide op tussen de paletten en houten planken van onze familiezaak. Aan de eettafel ging het steevast over klanten, leveranciers, cashflow en groeimogelijkheden. Ik draaide ook twee jaar mee in het bedrijf, voor ik richting balie trok.  Ondernemen zit me dus in het bloed. Net als juridisch advies geven aan ondernemers, van de eerste stappen in een juridisch geschil, tot de gerechtelijke eindfase als het moet.

Het ondernemen heeft mij reeds mijn gehele leven omringd en maakt dan ook op een onmiskenbare wijze deel uit van mijn redeneringspatroon. Mee denken, innoveren en als team vooruit streven is wat me drijft. Werken als zelfstandig advocaat in een eigen kantoor was dan ook de logische volgende stap.

Bij TALO Advocaten zijn wij er ons van bewust dat een juridisch geschil vaak niet de meest pragmatische oplossing is voor een onderneming in het economische verkeer. In de eerste plaats wordt er dan ook mee gedacht met de vennootschap. Waar mogelijk zal worden gepoogd om met correct juridisch advies en bemiddeling een procedure te vermijden. Wanneer zich toch een gerechtelijke procedure opdringt, zijn de juridische wapens geslepen.”