Visie

Wij geloven dat een advocatenkantoor meer moet zijn dan uw laatste redmiddel wanneer de juridische strijd volop losgebarsten is. Integendeel: onze grootste meerwaarde ligt precies een heel eind voor de start van de procedure, bij het bepalen van de strategie en het maken van keuzes.

Daarom is Talo in de eerste plaats een gesprekspartner en een adviseur. We denken met u mee over uw strategische vragen en formuleren een juridisch onderbouwd antwoord waar u écht iets mee bent. Komt het toch tot een geding voor de rechtbank? Dan mag u op onze doortastendheid vertrouwen.

DSC_0568

Onze drie basisprincipes

  • We gaan voor juridische juistheid. We leveren uitsluitend adviezen af die juridische grondig onderbouwd zijn. Zo kunt u verstandige beslissingen nemen.
  • We denken pragmatisch en realistisch met u mee. Liever een minnelijke oplossing dan een dure, tijdrovende en mentaal belastende rechtszaak. De meeste van onze advocaten werkten eerst in de privésector en nemen die praktische kijk mee in hun juridische praktijk.
  • We werken graag in partnership. Dat betekent dat we proactief meedenken in functie van uw onderneming en verder gaan dan het strikt juridische.

Wilt u graag weten wat we voor uw dossier kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op >